Òmnium Bages organitza i col·labora en diverses iniciatives, aquest proper Sant Jordi. Durant tot el dia, a l’estand d’Òmnium Bages al Passeig de Manresa (davant del Casino).

Per una banda, els escriptors de la Catalunya central signaran els seus llibres el dia de Sant Jordi, de 10 a 2 del migdia i de 4 a 8 de la tarda, a l’estand d’Òmnium. I per l’altra, a la tarda, a partir de les 7 s’hi presentarà l'activitat A Tota Veu!, una lectura pública de poesia on interactuen parelles formades per persones que tenen llengües pròpies diferents, una de les quals és la catalana. La mateixa activitat ja es va fer ahir al mercat de la Font dels Capellans, de Manresa, i avui dia 22 (a partir de les 11 del matí), al mercat d’Artés. La voluntat del projecte és que les persones que tenen com a llengua pròpia diferent del català proposin una poesia per donar-la a conèixer, traduir-la al català i comentar-la en parelles. L’activitat és oberta a tothom. Si voleu participar-hi cal que contacteu amb nosaltres al correu electrònic HYPERLINK "mailto:bages@omnium.cat" \t "_blank" bages@omnium.cat o bé al telèfon 938726321.

Pel que fa a les signatures dels escriptors de la Catalunya central hi signaran els seus llibres, d’acord amb l’horari següent: Joan i Iglesias i Béatrice Nyffennegger (11h-12h), Montserrat Altarriba i Josep Fàbrega (12h-13h), Marila Pons i Joan Vilamala (13h-14h), Jordi Algué (16h-17h), Carles Morell, Valentí Parcerisa, Francesc Comas i Pere Sobrerroca (17h a 18h), Josep Maria Aloy, Sònia Moya i Pep Garcia (18h a 19h), i Montserrat Vilarmau, Imma Cortina, Pol Huguet i Josep Montoya (19h-20h).

Segona fira d’intercanvi de llibres en català

El CNL Montserrat organitza la Fira d’intercanvi de llibres en català per al dia de Sant Jordi i Òmnium Bages hi col·labora. Podeu portar contes o novel·les en català en bones condicions a la secretaria d’Òmnium Bages o al CNL Montserrat, c. de Jaume I, 8, 2n, del 9 al 22 d’abril. Us donarem un val d’intercanvi que podreu utilitzar per endur-vos un altre llibre de la parada del CNL Montserrat, que trobareu al passeig de Pere III, a l’estand del llibre gegant de Quin Passeig, el dia de Sant Jordi, d’11 a 19 h.