La representació adaptada del musical Els miserables, que tindrà lloc aquest cap de setmana al carrer del Balç, ja ha venut gairebé el 50 % del total de l'aforament a les oficines del mateix Centre d'Interpretació. La resta d'entrades disponibles es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o bé a través d'Internet a la pàgina www.kursaal.cat.

Aquest espectacle s'emmarca dins les activitats organitzades pel carrer del Balç amb l'objectiu de donar-lo a conèixer. El carrer dels Miserables vol ser una representació adaptada del musical compost el 1980 pel compositor francès Claude-Michel Schönberg i basat en la novel·la homònima de Victor Hugo, escrita el 1862. L'adaptació musical d'aquesta obra és possible gràcies a la vuitantena de participants dels centres musicals Esclat de Manresa, Escola Municipal de Música de Sallent, Escola Municipal de Música d'Artés, així com actors, regidors i tècnics que hi participaran a títol individual. El muntatge transcorre per racons de tot el carrer medieval i el mateix centre d'interpretació, en un recorregut itinerant.

L'obra té una durada d'una hora i es representarà el dissabte i el diumenge en actuacions a les 17, 17.30 , 18, 18.30, 19 i 19.30, cada mitja hora i amb places limitades a 30 persones per actuació. El preu de les entrades anticipades és de 5 euros. El mateix dia també es podran adquirir les entrades directament al carrer del Balç, en aquest cas, a un preu de 8 euros.