El Festival Internacional de Cine-ma Solidari (Clam) de Navarcles arrencarà demà dijous i una de les activitats de la jornada inaugural serà el concert que oferirà el grup Technopolitans, a partir de les 12 de la nit a l'Espai Celobert del Centre Cultural La Creueta, amb entrada gratuïta. Nascuda el 2014 a Barcelona, la banda s'ha fet un lloc en el panorama de la música indie electrònica.

El Clam arriba a la dotzena edició i programa tres actuacions musicals per cercar nous públics. Technopolitans beu de les fonts de grups de l'escena independent com Two Door Cinema Club i M83, i de bandes de referència en el camp de l'electrònica com Disclosure, Daft Punk i Justice. Els tres integrants de la formació catalana són Diego Tomé (soundsystem), Víctor Vizuete (bateria) i Víctor Alarcón (sintetitzadors), tres músics que s'han mogut en els darrers anys pel panorama creatiu de la capital catalana, en bandes com Falling Elephants, The New Beat Generation i Hate And Love At Home. En directe es poden escoltar els temes del seu primer treball discogràfic, Some fun, interpretats des de l'òptica del discjòquei. Diversos elements en viu aporten frescor a la posada en escena i multipliquen les possibilitats sonores de la formació.

El festival Clam arrenca aquest dijous a Navarcles i oferirà diverses projeccions cinematogràfiques fins al proper 10 de maig. El lema de l'edició d'enguany del certamen, sobre el qual gira la temàtica de les obres exhibides, és "Fraternitat, una utopia?".