L'Associació d'amics del rock'n'roll i una mica de pop de Capellades va anunciar ahir el cartell de músics que actuaran a la desena edició de The Lemon Day, que se celebrarà el proper 4 de juliol, a partir de les 7 de la tarda, a la Font Cuitora. La selecció musical és especial perquè aquesta desena edició serà la darrera. Així, per tancar aquesta etapa, s'han convidat músics i grups que ja han passat pel festival, que té com a característica que és autogestionat, sense cap mena d'ajuda econòmica, i s'ofereix gratuïtament.

En aquesta desena edició de The Lemon Day, doncs, hi actuaran des dels capelladins Cataplàusia o Chemical Cusins fins al carismàtic Joan Colomo. La nòmina s'amplia amb la violoncel·lista d'Eibar Mursego, els barcelonins Nueva Vulcano (que ja van ser a la primera edició del festival al pati de La Lliga), els sevillans Pony Bravo, la bilbaïna Ainara Legardon, els valencians Betunizer i els barcelonins ZA!. En total, nou actuacions.

Colomo, considerat un trobador del segle XXI, presentarà a Capellades el seu darrer treball, La filla i la fòbia. L'electricitat la portaran endollada Betunizer, Nueva Vulcano i Cataplàusia, aquests, amb un punt salvatge. La festa l'aportaran els post-lolailo de Pony Bravo, i la ballaruga arribarà amb el retorn dels Chemical Cusins. La guitarra és l'arma d'Ainara Legardon, i la creativitat l'aportarà Mursego (Maite Arroitajauregi). ZA!, que han girat per tot el món, ho posaran tot plegat de potes enlaire barrejant sons de tota mena.