Manrusionica fa enguany cinc anys i ho celebra amb una potenent oferta de música electrònica concentrada en un sol dia, el dissabte 27 de juny. Durant 20 hores desfilarà un cartell de 18 artistes ja confirmats, encapçalats pels destacadíssims DJ Cora Novoa (acaba de presentar segon àlbum i segell independent, Seeking The Velvet) i Marc Marzenit (aquest divendres desgranarà el seu darrer álbum, To Love Until We Say Goodbye, a l'Apolo de Barcleona).

L'aposta de concentrar la programació té per objectiu potenciar el vermut electrònic que se celebrarà, com l'any passat, al parc de la Seu de Manresa. S'ha eliminat la nit del divendres per tal que el públic "estigui descansat per poder gaudir de l'oferta diürna", explica Alfons Rodríguez, del col·lectiu Manrusionica. Al parc de la Seu, a banda de l'escenari que encapçalarà Clip! (la revelació d'aquesta edició, que acaba de publicar Brotherhood), hi haurà mercat i activitats per a tot tipus de públic. Però no es potenciarà especialment l'oferta dirigida als infants: "hem aconseguit que escoltar electrònica fos normal, però a Manresa encara no estem acostumats que pares i fills en gaudeixin junts, com passa a Berlín o a Barcelona".

La plaça de la Reforma serà el segon punt fort de la programació, amb música festiva i ballable. Manrusionica hi muntarà un gran escenari, amb una estructura addient per a fer-hi una mostra de mapatge. Que hi hagi projeccions a més gran escala que abracin la façana de la Seu encara encara no està confirmat a hores d'ara, perquè és una qüestió que depèn del pressupost. La festa s'acabarà traslladant a la sala Stroika, en detriment del Sielu, perquè ofereix més capacitat de públic. Per salvar la distància entre la Reforma i el polígons dels Dolors, hi haurà busos llançadora cada mitja hora.