Les taquilles del Kursaal i el web del teatre, Kursaal.cat, posaran a la venda aquest dimecres, a les 6 de la tarda les entrades de la majoria dels espectacles que es podran veure durant la propera temporada a la sala gran. Es posaran a al venda 21 concerts i espectacles com el del mag Juan Tamariz, Raimon, Blaumut, Obeses, Joan Miquel Oliver, Albert Pla, APMShow... a més de tots els muntatges dels cicles de Gent Gran (majors de 65 anys), Platea Jove, Petit Kursaal i Imagina't. També es podran fer abonaments del nou Toc de Prop, amb 'L'alè de la vida' i 'La màgia de Calders'.

El musical ´El petit príncep´ ja té a la venda les entrades. Per al concert de Joan Manuel Serrat ja hi ha les entrades exhaurides.

El dissabte, 5 de setembre a partir de les 10 del matí es posaran a la venda els abonaments del Toc de Teatre, amb 'Els veïns de dalt', 'Terra baixa'', 'Pels pèls' i 'Tortugues o la desacceleració de les partícules' (entrades soles a partir del dimarts, 8 de setembre a les 18h). Els abonaments del Toc d'Òpera ('La nozze di Figaro', 'Otello' i 'Madama Butterfly') es podran adquirir a partir del dissabte, 4 d'octubre a les 11h (entrades soles a partir del dimarts, 6 d'octubre a les 18h).