Emoció fins al final. El cor de Puig-reig Giovinetto va estar a punt de guanyar el concurs de TV3 Oh happy Day, però finalment el Quartet Mèlt es va proclamar vencedor. Unes 150 persones van seguir la final en una pantalla gegant que es va instal·lar a l´antiga biblioteca de la plaça Nova de Puig-reig.

Amb la segona actuació, els Giovinetto van voler silenciar les veus que al llarg de la temporada deien que no tenien ritme. Amb una notable coreografia i versionant un dels èxits de la música pop del moment, Sugar de Marroon5, van portar tota la seva energia sobre l´escenari. El jurat del programa sempre han dit que són «molt joves», però amb la darrera actuació, els dotze joves es van fer grans i van aixecar sonors aplaudiments entre el públic del plató i les persones que seguien el programa a Puig-reig.

La nit va començar amb una ovació de totes les persones que es van apropar a l´antiga biblioteca quan els dotze integrants del grup Giovinetto van sortir sobre l´escenari per cantar una de les peces més conegudes del musical de Dagoll Dagom Mar i Cel. L´energia que van transmetre en l´actuació va saltar les llàgrimes de la cantant Xenoa, que era membre del jurat, i també van emocionar el públic assistent a Puig-reig. La quantitat de seguidors que va reunir en aquest nucli del baix Berguedà van demostrar que són més que un grup creat per a participar en el popular concurs de televisió i que a la comarca ja són tot un fenomen que els reclamaran per fer concerts mentre duri ressaca del programa, com a mínim.

Coneguts, tiets, cosins, amics, companys de classe o simplement seguidors del grup coral, que ha aconseguit la popularitat arran de la seva participació al programa de TV3, van començar a votar a primera hora a través del mòbil per intentar que al final es convertissin en els vencedors. Pilar Soler, l´àvia del director dels Giovinetto, deia amb veu emocionada que li feia molta «il·lusió» veure el seu nét a la televisió i que tantes persones el seguissin. «Però encara no he pogut votar perquè em faig un embolic amb el mòbil», es queixava sense perdre l´emoció de veure el Marc Font per la pantalla. De fet, tot i que el nom és fàcil de pronunciar, sembla que no ho és tant d´escriure i algunes persones grans confessaven, tot bromejant, fer-se un embolic a l´hora d´escriure el nom a l´aparell mòbil i poder emetre el seu vot.