La nova programació de dansa del Kursaal portarà a la Sala Gran dos muntatges de gran format: 'Foot-ball' de Cesc Gelabert i el Ballet del Teatre de San Martín de Buenoas Aires amb el muntatge contemporani de ‘La novena simfonia de Beethoven’.

La temporada s'obrirà el diumenge, 13 de març a les 6 de la tarda amb Cesc Gelabert i el seu l’espectacle 'Foot-ball', un muntatge on un equip de ballarins descodifica algunes de les millors jugades del Barça unint sobre l’escenari els llenguatges corporals del futbol i la dansa. El muntatge, que es va estrenar el gener passat al Teatre Nacional de Catalunya, compta amb el treball videogràfic de Jordi Morató i Cesc Gelabert que combina imatges dels futbolistes del Barça durant el transcurs dels partits amb l’actuació dels ballarins a l’escenari. Les jugades protagonitzades per Messi, Iniesta, Pujol o Valdés seran reinterpretades per la dansa de Cesc Gelabert. Les entrades es podran adquirir a un preu de 20 euros, 18 per als socis del Galliner, els menors de 25 anys i els majors de 65.

Per la seva banda, el Ballet del Teatre de San Martín de Buenos Aires actuarà el 24 d’abril, també a les sis de la tarda, amb el muntatge contemporani de ‘La novena simfonia de Beethoven’ amb el conegut Himne de l’Alegria. La gira europea portarà a Manresa el prestigiós ballet, considerat la companyia de dansa més destacada d’Argentina amb 39 anys d’activitat ininterrompuda com a cos estable, i actualment sota la direcció del reconegut coreògraf Mauricio Wainrot. Les entrades costaran 28 euros, 26 per als socis del Galliner, els menors de 25 anys i els majors de 65.

Les entrades pels espectacles de dansa es posaran a la venda el dimarts,15 de desembre a partir de les 6 de la tarda; a taquilles i també per internet.