L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el regidor de Cultura i Turisme, Joan Calmet, s’han reunit aquest dilluns al matí amb els responsables de Manresa Nit, l’entitat que agrupa diversos locals d’oci nocturn de la ciutat. En la reunió s’han tractat les discrepàncies sorgides darrerament i s’han acordat possibles nous models de cooperació entre el consistori i els locals d'oci.

La trobada entre els representants del consistori i els empresaris nocturns ha posat de manifest la voluntat de diàleg i entesa entre ambdues parts, després del desacord dels empresaris per la polèmica festa de Cap d’Any promoguda per l’Ajuntament.

En la reunió, els representats de totes dues parts han posat de manifest la necessitat de trobar fórmules de cooperació i han expressat la necessitat de fer un esforç d’imaginació per tal de crear iniciatives conjuntes, en benefici del conjunt de la ciutat. L’Ajuntament ha reiterat l’oferta als locals que formen Manresa Nit per tal que participin de manera més activa en les activitats d’oci i lleure a la ciutat i la seva disposició a col·laborar amb les empreses locals per a l’organització d’esdeveniments, especialment en dates especialment rellevants, com la Festa Major o Cap d’Any.

Els representants de les dues parts s’han emplaçat a mantenir obert el diàleg i la col·laboració.