Jean-Michel Jarre, James Blake, Flume, Roots Manuva i Kelela s'han sumat avui a la programació de Sónar 2016, segons han informat els seus organitzadors, que també han anunciat les sessions de DJ de set hores de Four Tet i Laurent Garnier.

El festival, que tindrà lloc a Barcelona del 16 al 18 de juny, acollirà més de 150 actuacions, entre les quals destaca la dels llegendaris New Order, l'espectacle de Anohni, pseudònim d'Antony and the Johnsons, i el muntatge de John Luther Adams sobre el canvi climàtic "Become Ocean".

Entre els noms fets públics avui també cal subratllar els de Boys Noize, John Talabot, Jackmaster, The Martinez Brothers, Jamie Woon o Stormzy.

El músic francès Jean-Michel Jarre ha elegit Barcelona per a l'estrena mundial del seu nou xou, en què interpretarà les cançons dels seus dos nous discos i grans èxits.

El britànic James Blake presentarà el seu tercer àlbum "Radio Silence", mentre que el productor australià Flume, autor de "Drop The Game" i remescles per a Arcade Fire i Junior Boys, debuta al Sónar amb el seu segon elapé "Skin".

En el terreny del hip hop i el r&b, cal destacar a la nord-americana d'origen etíop Kelela, nova estrella del r&b futurista, que interpretarà en directe les cançons de "Hallucinogen" i "Cut 4 Me"; Roots Manuva, un dels MCs més importants del hip hop britànic, presentant el seu nou àlbum "Bleeds"; i Stormzy, jove vocalista de ritmes urbans.

Menció a part mereix Nozinja, representant del so 'shangaan electro' sorgit del suburbi de Soweto, a Johannesburg, que oferirà un espectacle d'electrònica africana que subverteix la dansa tradicional del continent.

En el terreny del 'techno ballable' i els ritmes de club destaquen Boys Noize, John Talabot, Jackmaster i The Martinez Brothers, continuadors aquests últims de la tradició 'house' novaiorquesa.

L'escenari SonarCar acollirà aquest any dues sessions de set hores cadascuna, a càrrec del britànic Four Tet i el dj francès Laurent Garnier.

Entre els nous talents, Sónar ha elegit David August, els duos de pop electrònic Bob Moses i Howling, l'irlandès Mano Le Tough, els israelites Red Axes, el trio de drum'n'bass Ivy Lab i el britànic Troyboi.