El teatre Conservatori serà, avui, l'escenari del Projecte Tendències que Regió7 ofereix anualment a joves artistes de la Catalunya Central. El navarclí David Villarreal i el surienc Roc Esquius han elaborat una ocupació del teatre amb la idea de transformar, artísticament, la visió del vell teatre de la plaça de Sant Domènec. La cita és a les 6 de la tarda, amb entrada lliure.

La proposta consistirà a fer un circuit per l'interior de l'equipament que recorrerà racons poc habituals i, en els quals, el públic es trobarà píndoles musicoteatrals. L'acció acabarà a l'escenari amb la representació de dues peces de microteatre, Exfamosos, de Villarreal, i Catalon d'una nit d'estiu, d'Esquius.

Aquesta acció d'ocupació i de transformació del teatre Conservatori incideix en la línia creativa que uneix art i espai i que es va engegar fa dos anys amb el projecte de música electrònica, cinema i poesia -amb el cineasta manresà Joan Villaplana i el duo berguedà Polinèsia- a l'atri del convent de Sant Francesc.