Aquest proper dilluns i dimarts, dies 7 i 8 de març, el Teatre Kursaal acollirà la 5a trobada dels Clubs de Lectura de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona. La trobada comptarà amb l´assistència de 1.300 lectors provinents de tota la província de Barcelona, que gaudiran de la representació, en exclusiva, de l´obra de teatre ´El Test´, una comèdia de Jordi Vallejo dirigida per Cristina Clemente, i representada per David Bagés, David Vert, Dolo Beltrán i Mima Riera.

EL dilluns, 7 de març, la presentació de l´acte anirà a càrrec de Genís Sinca, amb la presència de Martí Pujol (Vicepresident tercer de la Diputació de Barcelona) i Valentí Junyent (alcalde de Manresa).

El dimarts, 8 de març, la presentació de l´acte anirà a càrrec de Genís Sinca, amb la presència de Josep González Cambray (coordinador de l´Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona) i Anna Crespo (regidora de Cultura i Joventut de Manresa).

Més de 120 clubs de lectura, procedents de la Xarxa de Biblioteques Municipals de Barcelona, assistiran a les funcions de l´obra teatral ´El Test´, una comèdia on l´Héctor i la Paula s´hauran d´enfrontar al dilema d´escollir entre 100 mil euros ara mateix, o 1 milió d´aquí a deu anys. En acabar la funció hi haurà una xerrada amb els actors.

Durant les dues tardes, que durarà la trobada, els més de 10 autocars provinents de tota la província de Barcelona aparcaran al C/ Carrasco i Formiguera per facilitar l´arribada de tots els assistents al Teatre Kursaal.