La persiana de la llibreria manresana Papers, situada a la carretera de Santpedor número 15, s'ha emparetat en els darrers dies amb missatges d'amics i clients en suport al seu propietari Joan Lluís Sagués, per evitar el tancament de l'establiment. Ara fa una setmana, i «davant la impossibilitat de fer front a una gran despesa economica», explica Sagués, motivada per un problema amb el comptador de la llum, va decidir baixar la persiana.

Sagués ho va comunicar a través de les xarxes socials i clients, autors, creadors i artistes i amics han iniciat una campanya de suport enganxant a la persiana de la llibreria notes d'agraïment per la seva feina. Per tot plegat, Sagués ha decidit ajornar la darrera decisió.

Papers va començar fa 20 anys com un quiosc de premsa i papereria que s'ha anat transformant amb el pas del temps: va deixar els diaris i va sumar objectes de regal. L'abril de l'any passat, coincidint amb Sant Jordi, Joan Lluís Sagués va decidir convertir-la en una llibreria de ple dret amb un espai, també, dedicat a activitats culturals: des de presentacions a recitals fins a petits concerts.