El cantant Prince ha mort aquest dijous als 57 anys a Minnesota, segons ha confirmat el seu publicista aquest mateix vespre.

Els rumors sobre el possible decés de l'intèrpret de 'Purple Rain' han començat a circular a mitja tarda, quan la web nord-americana TMZ ha anunciat que Pince ha estat trobat sense vida al seu domicili a Chanhasse (Minessota), localitat de la que era originari i on residia actualment.

En un primer moment altres mitjans han fet públic que la policia investigava la troballa d'un cadàver al seu domcili que podria estar relacionat amb l'entorn del cantant. No ha sigut fins a primera hora del vespre que l'agència Associated Press i el propi agent del cantant, Yvette Noel-Schure, han confirmat que es tractava de l'intèrpret.

El cantant, compositor, arranjador i instrumentalista estava considerat com un dels músics més innovadors de la seva era i comptava amb èxits mundials com "Little Red Corvette", "Let's Go Crazy" i "When Doves Cry". Nascut a Mineápolis, va irrompre en l'escena musical a final dels setanta i va aconseguir l'èxit una dècada després amb àlbums eterns com "1999" o "Purple Rain".

L'intèrpret, el nom real del qual és Prince Rogers Nelson, va patir una emergència mèdica el passat dia 15 d'abril, que va obligar el seu avió privat a realitzar un aterratge d'emergència a Illinois. No obstant això, va aparèixer en un concert l'endemà per assegurar als seus seguidors que es trobava en òptimes condicions. Llavors, fonts del seu entorn van indicar que l'artista estava fent front a un episodi de grip.