La diada de Sant Jordi va omplir un any més la plaça de Cal Font d'Igualada de gom a gom. Parelles de totes les edats, famílies i colles d'amics van sortir al carrer per passejar, demostrar-se afecte amb una rosa i trobar una nova lectura entre les parades.

Enguany hi havia 72 parades i es va mantenir la nova distribució, estrenada l'any passat, que les concentra al davant de la Biblioteca Central i n'ubica algunes al carreró que uneix la plaça de Cal Font amb el carrer del Clos. D'aquesta manera s'aconsegueix disminuir la sensació d'aglomeració i les terrasses poden omplir l'altra banda de la plaça.

Un sol radiant va ser el protagonista de la jornada, en què la majoria de les nou parades de floristeries van esgotar existències de roses. La sensació entre els dependents era que la gent aprofita que Sant Jordi s'ha escaigut en dissabte per anar-hi al matí.

Entre els tretze estands de llibreries s'hi podien trobar nombroses obres d'autors locals o bé relacionats amb Igualada i l'Anoia, i és que enguany hi ha hagut moltes novetats en aquest sentit.