El curtmetratge de la residència Ibada, "Moment Feliç", no porta ni 48 hores a les xarxes socials i ja compta amb més dues mil visualitzacions, les comparticions a les xarxes socials superen el centenar. "Encara és molt precipitat valorar-ho però l'impacte, de moment, és molt bo", afirma David Villarreal (Navarcles, 1994), director del documental intergeneracional.

El navarclí assegura que la rebuda ha estat positiva i que s'ha complert l'objectiu que tenien: participar amb un curtmetratge al CLAM, el Festival Internacional de Cinema Solidari de Navarcles.

"Vam demanar als més petits que escrivissin una carta als residents" preguntant quin era el seu moment feliç. Sota aquesta idea comença el curtmetratge que protagonitzen 19 residents del centre amb 19 joves, entre 7 i 15 anys. La sorpresa del director va ser que "els avis van oblidar que els estàvem gravant i van mostrar històries reals". I és que el curtmetratge mostra que el moment feliç d'una persona sol recaure en un moment compartit amb la seva família.

Tot i que les famílies l'havien vist en una preestrena privada, d'una durada de vuit minuts, la prova de foc va ser dijous 28 d'abril, en la inauguració del CLAM. El president del patronat d'Ibada, Josep Corrons, va assegurar durant la inauguració del festival que volien ensenyar "una de les tasques que es fan a la residència, una activitat que aporta experiències molt enriquidores". Durant la mateixa gal·la d'obertura, el president de FICNA, l'entitat organitzadora del festival, Josep Maria Carrillo, va fer un reconeixement a la residència de gent gran per la tasca que ha fet pel municipi des que es va fundar.

Tot seguit, el curt complet: