La sala polivalent de Solsona va aplegar unes mil quatre-centes persones, segons fonts de l'organització, en el concert que aquest divendres al vespre van protagonitzar els grups La Raíz, Séptimo A i Quiculloms.

L'actuació va servir per recaptar diners "per cobrir les despeses de la propera temporada del Club Futbol Solsona", explica Antoni Màrquez, president de l'entitat esportiva. A més a més, el C.F. Solsona va habilitar un espai a l'exterior de la mateixa sala polivalent on es venien botifarres a la llosa i hamburgueses, i que va tenir molt bona acceptació entre els assistents a l'actuació musical; sobretot a la matinada, després del concert.

Quiculloms va obrir el xou de la nit amb versions de peces conegudes per tothom i que van servir per escalfar l'ambient. Seguidament, La Raíz va portar a Solsona els temes del seu darrer treball Entre poetas i presos, que va sortir al mercat a l'inici de l'any. Unes lletres reivindicatives i una música alegre van fer saltar i ballar el públic des del primer moment. Séptimo A va cloure el concert.