La sintonia d´Expediente X, un alienígena ataviat amb un llençol i un directe cru i contundent. Aquesta va ser la carta de presentació dels bagencs Aliens in my room, guanyadors de la segona edició de la Batalla de Bandes, un concurs adreçat als grups de música jove impulsat per l´associació Vintcatorze i apadrinat per l´Ajuntament de Manresa i la Casa de la Música.

Després de tres rondes incials, la competició va arribar a la recta final amb un concert múltiple dissabte a la sala Stroika que va reunir els tres finalistes: JOKB i Sòdia, a més dels guanyadors.

Els igualadins JOKB van ser els encarregats d´obrir foc, poc després de les 9 del vespre, amb un directe alegre i festiu. Unes bones intencions, però, que van topar amb una tímida entrada de públic El segon torn va ser per a Aliens in my room, que després d´un inici que va agafar més d´un a peu canviat van omplir l´escenari atacant amb contundència versions i repertori propi. L´última ronda va ser per als també manresans Sòdia, que es van mostrar còmodes amb la complicitat del públic. Els terrassencs Sigelpa, ja fora de concurs, van cloure les actuacions davant una Stroika gèlida, més pendent del nom dels guanyadors que de la seva proposta.