El parc de la basílica de la Seu de Manresa va transformar-se ahir, des de les dotze del migdia fins a les vuit del vespre, en l'Electrònic Street Food, una proposta inèdita en les darreres edicions del festival Manrusionica, que va combinar en un sol espai sis sessions de discjoqueis amb les últimes tendències en gastronomia Food Truck i tallers per a nens. La música no va deixar de sonar durant tot el dia.

Al migdia, les propostes musicals van tenir un ritme més tranquil. "Per a la primera franja, vam buscar artistes amb una sonoritat ambiental, no tan dura, més adequada a tots els públics", va explicar a aquest diari un dels impulsors del festival, David Brossa.

Un dels punxadiscos més destacats de l'Electrònic Street Food va ser el barceloní BeGun, que va actuar a la cabina del parc de la Seu de dos quarts de dues a dos quarts de tres de la tarda. Aquest DJ, que té una formació clàssica força sòlida, combina diversos elements de tots els estils de l'electrònica, com ara les bases rítmiques d'influència dub, les harmonies complexes del chillwave i l'avantguarda del future garage i l'experimental bass. BeGun ha actuat, entre altres esdeveniments, al Sónar, al Primavera Sound i al Red Bull Panamérika (Guadalajara, Mèxic).

Com a novetat d'enguany, Manrusionica ha tingut com a patrocinador principal la cervesera catalana La Brava. Aquesta cervesa, que es produeix des de fa poc més d'un any a Vulpellac (el Baix Empordà), va instal·lar una barra a l'espai del parc de la Seu amb l'objectiu de presentar-se al mercat de la Catalunya Central. Per celebrar el segon aniversari de la seva obertura, Dental Manresa va col·laborar econòmicament en l'organització de l'Electrònic Street Food.

Al tancament d'aquesta edició, començava el videomapatge a la Seu, en què es va estrenar la versió electrònica de la cançó de Gossos La llum que portes dins.