Ahir, passejar pel carrer de Sant Sebastià de Moià era endinsar-se en una amalgama de diferents disciplines artístiques que, sota el nom "Pensament, obra i acció", va reunir en pocs metres propostes d'arts plàstiques, escèniques, audiovisuals, moda, poesia, gastronomia i pensament. Organitzat pel col·lectiu l'Oficina, al llarg del dia va passar per aquest festival un degoteig de gent, que va anar descobrint cada racó de les cases que van obrir les seves portes per mostrar-hi les obres dels artistes participants. L'art s'escampava arreu: a façanes, entrades, patis, soterranis, escales... Algunes expressions eren de gran impacte visual, i en molts casos hi tenia un paper important l'entorn on s'exposaven, especialment en les cases deshabitades, com és el cas de Cal Faroi de Dalt, que exposava diverses obres de pintura. També va tenir molta força la mostra de la reconeguda dissenyadora de moda i il·lustradora Txell Miras, a la primera planta de Kal Vineter. A l'entrada de Cal 18 hi havia un espai en homenatge al Tenor Viñas, on també se'l podia sentir cantar en una gravació.

Però, a banda de les exposicions permanents instal·lades a les cases, també es van programar activitats paral·leles que es van anar succeint al llarg del dia. Així, per exemple, mentre a la terrassa del restaurant Les Voltes es podia escoltar poesia, just al davant hi havia un espai on les sessions de DJs eren les protagonistes. Uns metres més enllà, a l'Auditori Sant Josep, el jove pianista manresà Xavier Ricarte oferia un concert amb un repertori clàssic i jazz, i va tenir en compte també les peticions del públic. Alhora, en un altre punt s'estava fent el taller Pinta Pedres.

Una de les propostes curioses va ser el servei de barberia a peu de carrer, que es va fer durant el matí a càrrec del barber Gerard. A l'hora de tancar aquesta edició era previst que es fessin les últimes accions del festival, amb música i visuals 3D a l'Auditori.