Anastasia Steele vol portar per fi les regnes de la seva vida, però la seva atracció per Christian Grey segueix arrossegant tota la seva vida. Ja està aquí el primer tráiler de 'Cinquanta ombres més fosques', la seqüela de '50 ombres d'en Grey', i els fans ja estan mossegant-se les ungles.

Amb escena tòrrida a la dutxa inclosa, i aparició estel·lar de Kim Basinger -que li diu amb ironia a la senyoreta Steele si creu ser la primera a intentar salvar Christian Grey- el tráiler es divideix en dues parts ben diferenciades: una festa amb la famosa màscara de la portada del llibre a l'estil venecià i quan els protagonistes està oferts per l'acció dels nous personatges.

Focs artificials. "Oblida el passat". Llargues cames. "I lliura't a una mica més fosc". Mentre una versió del 'Crazy in love' de Beyoncé al piano, interpretada per l'artista Miguel. I a partir de llavors comencem a veure els dubtes del personatge de Dakota Johnson, que fins i tot arriba a tenir una visió mentre dorm amb el senyor Grey.

L'escena de l'helicòpter, el nou pretendent de Anastasia, el passat ocult del personatge de Dornan. Tot el que els i les incondicionals de la trilogia d'E.L. James volen veure i estan desitjant saber com ho han plasmat en la gran pantalla està en aquest avançament, que ja anuncia que el Dia de Sant Valentí les sales de tot el món s'ompliran.

Estrena el 10 de febrer de 2017

'Cinquanta ombres més fosques' aprofundeix en la relació entre Anastasia Steele (Dakota Johnson) i Christian Grey (Dornan), però hi haurà nous personatges. Entre ells estan la susdita Kim Basinger, que serà l'ex amant de Grey, Elena Lincoln; Erick Johnson, el nou cap de Anastasia i rival de Grey; i Bella Heathcote com Leia Williams.

'Cinquanta ombres més fosques' arribarà el 10 de febrer de 2017, i 364 dies més tard, el 9 de febrer de 2018, s'estrenarà 'Cinquanta ombres alliberades', que posarà fi a la trilogia basada en les novel·les d'E.L. James. El primer lliurament de la saga va aconseguir recaptar 560 milions de dòlars a nivell mundial, en part gràcies a la seva estrena propera al Dia de Sant Valentí, jugada que repeteixen les seves seqüeles.

James Foley, responsable de cintes com 'Seduint un estrany', 'Passió obsessiva' o 'Qui és aquesta noia?', és el director que s'ha encarregat de les seqüeles de 'Cinquanta ombres de Grey' després de l'acomiadament de la directora de la primera part, Sam Taylor-Johnson, per diferències irreconciliables amb E.L. James. Niall Leonard, el marit de l'autora de les novel·les, serà el responsable del guió.