26 de setembre de 2016
26.09.2016

Platea Jove arrenca temporada divendres amb Brodas Bros

El cicle recupera el bus per portar joves de la comarca al Conservatori

26.09.2016 | 19:39
Presentació del cicle Platea Jove.

El hip hop de Brodas Bros i el seu muntatge 'BR2' servirà per posar de llarg la nova temporada de Platea Jove aquest divendres a les 21 h al teatre Conservatori de Manres. Serà el tret de sortida d'un cicle d´espectacles adreçats al públic més jove i organitzat des del Galliner que portarà també el 4 de novembre al Conservatori ´Be God is´ de la companyia Espai Dual. La novetat d´aquesta temporada serà la recuperació d´una línia d´autobús gratuïta a disposició dels joves per facilitar l´accés al teatre dels joves de tota la comarca.

Ja per aquest divendres es posarà a disposició del públic de Platea Jove una línia de bus que surt de Sallent, i que passarà per Artés i Sant Fruitós. D´aquesta manera, el cicle Platea Jove recupera una de les iniciatives que durant els primers anys del cicle s´oferia als joves, per facilitar-los al màxim l´accés als espectacles. Les inscripcions es poden fer al Facebook de Platea Jove.

En la línia habitual, enguany es continua fent difusió del cicle a través de la pàgina www.plateajove.cat, del grup del Facebook de Platea Jove, i també en la promoció que els joves estudiants col·laboradors del cicle i els mateixos actors de les companyies fan als instituts, amb la possibilitat de fer-hi accions per ajudar a difondre els espectacles. En el cas de Brodas, actors de la companyia visitaran dijous els instituts Pius Font i Quer, Lacetània i la Salle de Manresa, a més a més de participar a la Mostra d´Esports i Lleure que es farà a la FUB aquest proper dijous.

A més a més, una xarxa de col·laboradors del Galliner s´encarregaran de vendre les entrades –que costen 5 euros- als companys d´escoles i instituts de Manresa i comarca. També es poden comprar les entrades a les taquilles del Kursaal, de dimarts a diumenge de 18 a 21h, i dissabtes de 10 a 13 i de 18 a 21h, per telèfon (93 8723636) i una hora abans de cada funció. Per Internet, també a www.kursaal.cat.

Platea Jove és una iniciativa pionera a partir de la qual va sortir la xarxa Butaka de teatre per a joves, que a hores d´ara agrupa una dotzena de ciutats de la província de Barcelona.

Divendres, 30 de setembre – 'BR2' de Brodas Bros (hip hop)

Els Brodas Bros tornen un cop més al teatre Conservatori amb ´BR2´; una combinació espectacular d´efectes de llum i dansa hip-hop. Som a l´any 2222. La llum del sol ja no arriba al planeta Terra a causa del canvi climàtic. Ens hem quedat totalment a les fosques! Els robots BR2 són els encarregats de divertir la humanitat i nodrir-la amb la seva llum creada a partir de rajos solars!
 

Intèrprets: Lluc Fruitós, Pol Fruitós,  Berta Pons, Carla Pons i Marc Carrizo

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.