El projecte 'Zero' del cineasta manresà David Victori és un dels 26 treballs preseleccionats per l'Acadèmia de Cine espanyola per als premis Goya en la categoria de millor curtmetratge de ficció.

En total, les obres escollides en aquesta primera criba són, a banda del film de Victori, els curts "Bla, Bla, Bla", d'Alexis Morante; "Disco Inferno", d'Alice Waddington; "El trastero", de Gaizka Urresti; "En la azotea", de Damiá Serra; "Graffiti", de Lluís Quílez Sala; "Hermanos", de Javier Roldán; "Hostal Edén", de Gonzaga Manso; "Jingle", de Marta Aledo; "La invitación", de Susana Casares; "No me quites", de Laura Jou; "Vainilla", de Juan Beiro; "Yo, presidenta", d'Arancha Echevarría i "Timecode", de Juanjo Giménez Peña. Precisament aquest últim treball és un dels més aplaudits, ja que va rebre la Palma d'Or en la darrera edició del festival de Cannes.

La qüestió ara està en mans dels membres de l'acadèmia, que seran els encarregats de votar i decidir quins seran els cinc curtmetratges que seran presents en la gala.