La reconeguda 'bailaora' Sara Baras visitarà per primera vegada el Kursaal amb la seva companyia de ballet flamenc per presentar l´espectacle 'Voces' el 26 de gener del 2017. Els dies 27 i 28 d´abril, Antonio Díaz, conegut com el Mago Pop, tornarà al Kursaal amb 'La gran ilusión', dos anys després d´haver exhaurit 9 funcions d´aquest espectacle. Les entrades pels dos espectacles de la propera temporada es posaran a la venta el proper dia 3 de novembre.

La 'bailaora' Sara Baras pujarà per primera vegada a l´escenari del Kursaal per presentar el seu darrer espectacle, 'Voces'. Més de 30 anys recorrent els escenaris de tot el món i més de 4.000 representacions amb la seva companyia l'han convertit en una figura imprescindible en el món del flamenc.

Antonio Díaz és la gran revelació de la màgia actual, creador del programa televisiu 'Mago Pop' i Premi Nacional de la Màgia. A 'La gran ilusión' el teatre serà testimoni de jocs de mans mai vistos, màgia visual i teletransportacions, entre d'altres trucs.