La banda catalana Els Amics de les Arts se'n riuen de l'èxit en "El seu gran hit", la primera cançó que ha vist la llum del disc "Un estrany poder", que publicaran el pròxim 24 de febrer.

"El seu gran hit" és un tema molt ballable que s'ha difós avui a les plataformes digitals de pagament i a través d'un vídeoclip dirigit per Jorge M. Fontana, amb fotografia de Nil Zimmerman, segons ha informat el grup.

Els Amics de les Arts presentaran en directe el seu nou disc el pròxim 30 d'abril en un concert a les escales de la catedral de Girona amb el qual es clausurarà el Festival Strenes.

A Barcelona aterraran a la Sala Barts els dies 4, 5 i 6 de maig, dues dates incloses en la programació del festival Guitar BCN.

Després de tres discos d'estudi, "Un estrany poder" és el primer àlbum que edita la banda amb Sony Music i que produeix Tony Doogan.

L'escocès Tony Doogan ha estat el responsable sonor de grans músics com Belle & Sebastian, Mogwai, David Byrne, Teenage Fan Club, Snow Patrol, Súper Furry Animals, Russian Red o Supersubmarina.

Els Amics de les Arts consideren aquest nou àlbum com "un pas endavant majúscul", després d'onze anys de carrera i tres Discos d'Or.