MANRESA

Festes de la Llum - La capital del Bages celebra a partir d´avui i fins al 5 de març la Festa de la Llum. Tota la programació, al web www.ajmanresa.cat.

AVINYÓ

«Menuda comèdia» - Diumenge, a les 18 h, a El Catalunya. Comèdia interpretada per Jordi del Rio i Elisa Jorba. Entrades: 3 i 6 euros.

CALAF

Concert vermut - Diumenge, a les 12.30 h, a El Cafè del Casal. Concert de Red Pèrill. Per a tots els públics. Entrada lliure.

NAVARCLES

Festa Major d´Hivern - El gruix d´activitats comença avui i aquest cap de setmana. Tota la programació a la pàgina web www.navarcles.org.

MANRESA

Cicle d´Arrel - Dissabte, a les 19 h, a la sala petita del Teatre Kursaal. Amb el grup De Calaix, que presentarà l´espectacle Veus al ball. Venda a taquilles, www.kursaal.cat i 93 872 36 36.

BALSARENY

Traginers. Un cap de setmana ple d'actes a Balsareny per celebrar els tres tombs. Consulta les actes.

SANT BENET DE BAGES

Concert del Cor Lerània - Diumenge, a les 12.30 h, a l´església del monestir de Sant Benet. Repertori espiritual amb obres de Gesualdo, Mendelssohn i Brahms. Entrada lliure.

SÚRIA

Art en cicle - Diumenge, a les 18 h, al Teatre del Foment Cultural, microteatre amb tres espectacles de curta durada. Entrades: 10 euros. Abonament de 4 entrades per a tot el cicle, 30 euros. Venda anticipada i abonaments a Milar Reguant Agut, i al web fomentculturalsuria.cat.

SANT VICENÇ CASTELLET

Concert «Cançons des del mirall» - Dissabte, a les 22 h, a l´Auditori Ma. Carme Grauvilardell. Amb Elisabet Soler i David Martell. Entrades: 5 euros. Dins del cicle Coolturitza´t.

NAVARCLES

28a Febrada - Dissabte, a les 21.30 h, i diumenge, a les 18 h, al Teatre-Auditori Agustí Soler i Mas, representació de l´obra Tot o res, una adaptació de The full monty feta per Enric Llort. Preu: 8 euros. Venda a l´ajuntament i al web navarcles.fila12.cat.

MONISTROL DE CALDERS

Rua de carnestoltes - Dissabte, a partir de les 16 h, pels carrers del poble i fi de festa al pavelló. 21 h, sopar de pagès. 23 h, ball de confetti.

IGUALADA

Teatre de l´Aurora - Dissabte, a les 21 h, i diumenge, a les 19 h, al Teatre de l´Aurora. Representació de l´obra Psicosi de les 4:48 h, de Sarah Kane. Amb Anna Alarcón. Entrades: 15 euros; 12 euros amb descompte. Venda a taquilles i www.teatreaurora.cat.

IGUALADA

Concert de punk» - Dissabte, a les 00 h, al Rec on fire, amb els grups Los Valientes, No Matters i Desenfreno! Entrades: 4 euros.