L'epicentre va ser ahir l'Espai 7 del Casino de Manresa, però les fotografies envaeixen la ciutat. I és que l'entitat Foto Art ha repartit simultàniament per tot Manresa un total de 41 exposicions fotogràfiques. L'Espai7 es va omplir ahir en la inauguració d'aquesta iniciativa faraònica i que posa en relleu el talent de fotògrafs bagencs i d'altres comarques, i és que un gran gruix d'associacions fotogràfiques de Catalunya han ajudat a fer possible el projecte, que s'emmarca en la celebració dels 40 anys de l'entitat.

El president de Foto Art, Josep Brunet, va destacar que es tracta d'una proposta de gran envergadura i que en total hi ha 900 instantànies en totes les mostres fotogràfiques. També va tenir un record ahir pels membres fundadors de l'entitat, que al final de l'acte inaugural es van fer una foto de família.

A Espai7, els assistents a l'acte van poder contemplar les fotografies de l'exposició Herois anònims manresans, del Grup Creativitat Foto Art Manresa. A l'acte va intervenir la regidora de Cultura, Anna Crespo, que va destacar que la iniciativa «arriba a espais on normalment no es fan exposicions».