09 de març de 2017
09.03.2017

El concurs LlumCat entrega els premis de la cinquena edició

L'objectiu del certamen és promoure d'una manera lúdica llengua, cultura i cohesió per mitjà del coneixement de la història de la Festa de la Llum

09.03.2017 | 17:56
Imatge de l´acte de lliurament de premis

La regidora de Cultura de l´Ajuntament de Manresa i presidenta del Consell del Centre de Normalització Lingüística Montserrat, Anna Crespo, i diversos representants de les empreses i institucions patrocinadores dels premis han lliurat els premis del concurs LlumCat 2017, un concurs de llengua i cultura, sobre l´origen de la Festa de la Llum de Manresa, organitzat pel CNL Montserrat.

L´objectiu del concurs, que enguany ha arribat a la 5ª edició, és promoure d´una manera lúdica llengua, cultura i cohesió per mitjà del coneixement de la història de la Festa de la Llum. Es concursa a través d'Internet i en paper i s´han de respondre correctament deu preguntes relacionades majoritàriament amb el fet històric que celebra Manresa cada 21 de febrer. El concurs també fomenta la lectura en català, ja que es faciliten alguns lloc web d´on els concursants poden obtenir informació.

Durant la seva intervenció, Anna Crespo ha felicitat els guanyadors dels premis i ha valorat molt positivament l´organització del LlumCat perquè promou la història i una de les tradicions més importants de la ciutat de Manresa. També ha agraït la col·laboració de tots els patrocinadors dels premis i la participació de tos els concursants.

En total, s´han rebut 602 participacions, de les quals 422 han estat correctes. Hi ha hagut participants de diferents llocs, tot i que majoritàriament han estat de Manresa.

Els guanyadors del concurs han estat:

1r premi: Anna Grané
Un vol de passeig de 20 minuts amb ultralleuger per la comarca del Bages, col·laboració d´Aircatfly.

2n premi: Zakia Makhoukhi
Una tauleta tàctil, col·laboració de Carrefour Manresa.

3r premi: Joan Ponga
Un val de 120 euros per comprar als establiments associats, col·laboració de Manresa+Comerç.

4t premi: Marcial Leal
Un xec regal de 100 euros per comprar a les botigues Garoina, col·laboració de Garoina, la botiga del peix.

5è premi: Dani Martínez
Un val per a una exploració biomecànica o un abonament per a 3 sessions de fisioteràpia a la Clínica Universitària, col·laboració de FUB-UManresa.

6è premi: Martí Forns
Una invitació familiar o per a amics (vàlida per a 4 persones nominals), durant quinze dies consecutius d´estiu per a ús de les instal·lacions del Club Tennis Manresa, col·laboració de Club Tennis Manresa.

7è premi: Abderrahmane Ez-Zahidy
Una subscripció anual a la revista manresana El Pou de la gallina, col·laboració d´El Pou de la gallina.

8è premi: Andrea Garrido
Una entrada doble per assistir a l´espectacle "Cançons de la Resistència& Moustaki" amb Marina Rossell, col·laboració de Manresana d´Equipaments Escènics – Kursaal.

9è premi: Dani Casas
Quatre invitacions per a l´activitat Ecorail, col·laboració de la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener.

10è premi: Esteve Romero
Un lot de productes culturals de Manresa, col·laboració de l´Ajuntament de Manresa.

11è premi: Adelina Garcia
Cinc invitacions per assistir a la projecció de pel·lícules en català als Cinemes Bages Centre, col·laboració de Cinemes Bages Centre, i un menú per a dues persones al restaurant Cibus, col·laboració de Diesa Restauració.

12è premi: Laura Serarols
Cinc invitacions per assistir a la projecció de pel·lícules en català als Cinemes Bages Centre, col·laboració de Cinemes Bages Centre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.