El cantant Pep Sala s'acomiadarà dels escenaris en format concert amb una audició el pròxim dia 1 d'abril, emmarcada en la gira "Ops! Última ronda", a la barcelonina sala Luz de Gas, segons informa avui en un comunicat.

La gira "serveix per donar per acabada una etapa important de la trajectòria professional de Pep Sala, iniciada fa 17 anys, el 1999" i es recorda que a Luz de Gas "sempre s'ha sentit com a casa".

Ara, està previst que el músic català iniciï nous projectes tant en l'àmbit de la música com fora, amb la qual cosa "obre un període sabàtic de concerts".

En el repertori que ofereix en les seves últimes audicions no només inclou temes de la seva última etapa, ja que també n'hi ha de la seva època a Sau, al costat del mort Carles Sabater, o de La Banda del Bar.

La majoria d'aquestes cançons formen part del seu últim treball, "Ops! Mireu què he fet" (L'Indi Music 2016), un doble CD, en què acompanyat de molts dels seus amics revisa quaranta anys de dedicació professional al món de la música.