Metallica presentaran el seu nou disc, 'Hardwired ... to self destruct', el proper mes de febrer. Les cites seran els dies 3 i 5 de febrer al WiZink Center de Madrid i el dia 7 de febrer al Palau Sant Jordi de Barcelona.

La prevenda d'entrades per als membres del Legacy Met Club estarà disponible a partir del dimarts dia 21 de març a les 10 hores. La prevenda d'entrades per a tots els Fifth Members estarà disponible des de les 11 del 21 de març. Aquesta prevenda durarà 24 hores. La prevenda per a usuaris registrats o que es registrin en www.livenation.es estarà disponible el dimecres 22 de març des de les 10 hores i durant 24 hores.

En ambdues prevendes (Membres Legacy Met Club, Fifth Members i prevenda de Live Nation), els usuaris accediran a la web de Ticketmaster o Livenation, on hauran d'iniciar sessió amb el seu compte personal. Les entrades seran nominatives i les dades del comprador s'associaran a l'entrada, per la qual cosa haurà de ser obligatòriament un dels assistents al concert. El màxim d'entrades per transacció seran dos.

La venda general d'entrades començarà el divendres dia 24 de març a les 10:00 en els punts de venda habituals: www.livenation.es, www.ticketmaster.es i xarxa Ticketmaster (Halcón Viajes, FNAC i Carrefour). A la venda general, les entrades també seran nominatives i es podran adquirir 4 entrades per transacció.

Les entrades comprades a través de punts oficials inclouran una còpia digital o física de l'àlbum 'Hardwired To Self-Destruct'. Cada entrada tindrà un codi únic que permetrà accedir a la còpia de l'àlbum. En cas que el comprador seleccioni la còpia física, no estaran incloses les despeses d'enviament i manipulació.

Metallica s'ha associat amb CID Entertainment per oferir tres opcions d'experiències especials en aquest tour, incloent entrades premium, accés preferent al recinte del concert, una visita a l'exhibició 'Memory Remains' i meet and greets.