Tenien un minut i un espai limitat: un rectangle blau pintat a terra. Les normes eren les mateixes per als 120 ballarins que ahir van competir a la sala El Sielu de Manresa. Era en l'anomenada «Battle 2 vs 2 All styles», que organitzaven el col·lectiu De Natura Cultura i l'escola de dansa Julieta Soler. Els guanyadors van ser la parella formada pels barcelonins Adrian Cubero Princeton i Arias Fernández Joker, els Homoplatos Trip.

Els participants eren procedents de tot Catalunya, alguns arribats amb retard per culpa del deficient transport públic Manresa-Barcelona: als endarreriments habituals de cap de setmana del bus s'hi va sumar Renfe.

Una vegada a El Sielu, la tarda va avançar revolucionada gràcies al disjòquei BE NIL, que va punxar dancehall (Popcaan), hip-hop (YG, Dr. Dre) i remixos diversos. També hi va haver l'actuació musical dels bagencs Quin parell de 2 amb Wonderland.

El debut de Ferran Orriols

Per a avui (19h) també organitzen l'estrena del cantautor manresà Ferran Orriols al NAIS Manresa (pl. Sant Ignasi Malalt, 1). L'entrada és amb taquilla inversa.