Els Mercado Negro, un grup berguedà que va triomfar a la dècada dels 80, han tornat a l'escena musical amb un nova peça. Es titula La Luna tiene celos. Els autors són Josep Lluís Sosa a la guitarra i veu, Manuel Murillo a la guitarra, Josep Carles Manzano a la bateria i Manel Fernández al baix i la veu. Aquests són també els membres originals del conjunt, que va assolir les seves màximes cotes de popularitat amb el seu èxit Se han cargado a Mickey Mouse.

Fonts dels Mercado Negro han explicat a aquest diari que «ens venia molt de gust tocar de nou el grup original». La peça «és una prova» que els ha permès retrobar-se i posar-se al dia dels canvis del món musical. «La idea és preparar un directe i el plat fort seria una versió actualitzada» del tema sobre Mickey Mouse.

En el vídeo que han penjat a les xarxes, aquest diari hi té un protagonisme especial, ja que s'hi recullen imatges d'alguns del centenar d'articles que Regió7 els va dedicar als 80. Fonts del grup han dit que Regió7 forma part indestriable de la seva història i han volgut agrair el suport que els va donar en el seu dia fent-lo també protagonista del vídeo.