T'atreveixes a fer una relectura original i en clau femenina de la llegenda de Sant Jordi? Regió7.cat, amb la col·laboració d'Angle Editorial, et convida a participar, un any més, en el concurs de relats breus del Dia del Llibre. Si d'altres anys demanàvem històries sobre petons o que passessin a la Catalunya Central, en aquesta ocasió demanem que reinventis una de les llegendes més conegudes de casa nostra.

Només cal que ens enviïs el teu text a través d'aquesta mateixa pàgina -veure el formulari a la part inferior- abans del dia 7 de maig, això sí, d'una extensió màxima de 1.500 caràcters amb espais inclosos. Un jurat format amb noms relacionats amb el món de la cultura triarà els treballs premiats.

Vols saber què pots guanyar?

Primer premi: lot de llibres d'Angle Editorial, val de la lliberia Parcir, 2 entrades per al Kursaal, 2 entrades per al MNAC.

Segon i tercer premi: val de la llibreria Parcir i 2 entrades per al MNAC.

Publicació a Regió7 del relat guanyador

Paral·lelament al premi, Regió7 publicarà els tres relats guanyadors tant en la seva edició paper com web, acompanyats del nom dels seus autors.

Sorteig entre tots els participants

A més, entre tots els participants se sortejarà una cistella de productes Caprabo. A continuació podeu trobar més informació sobre el concurs, les bases i els premis.