Una lucha contra el tiempo

2016. Espanya. 73 min. Documental

Direcció: Pepo Madruga.

La vida d´Ainara Reina, una nena de 7 anys que pateix la síndrome de Cach, una malaltia rara que només pateixen 148 nens al món.

Presentarà la pel·lícula el seu director.

Diumenge, 17 h. La Creueta. Navarcles. Pel·lícula a concurs

Un lugar

2016. Espanya. 12 min.

Direcció: Iván Fernández de Córdoba. Intèrprets: Sergio Caballero, Cristina Fernández, Abdelatif Hwidar. Explica la història d´un immigrant àrab que haurà de superar els prejudicis d´una família europea per a aconseguir reparar el seu cotxe i arribar a la seva destinació.

Diumenge. 17 h. La Creueta. Navarcles. Curts a concurs

Hassan in Wonderland

2014. Itàlia. 9 min.

Direcció: Ali Kareem Obaid. En una Bagdad esquinçada per la guerra, mentre que als seus amics els agrada jugar a la guerra amb les seves armes de plàstic, Hassan prefereix jugar amb els seus cotxes. Un dipòsit de ferralla plena de cotxes bombardejat al centre de Bagdad és el seu lloc favorit.

Diumenge, 20 h. La Creueta. Navarcles. Curts a concurs

La doctora de Brest

2016. França. 128 min. Direcció: Emmanuelle Bercot. Intèrprets: Sidse Babett Knudsen, Benoît Magimel, Charlotte Laemmel. Narra la història real de la doctora Irène Frachon, la dona que el 2010 es va atrevir a plantar cara a la indústria sanitària i farmacèutica francesa, quan es va destapar l´escàndol mediàtic al voltant de la comercialització d´un controvertit medicament.

Diumenge, 18,30 h. Espai La Plana de l´Om. Manresa. En col·laboració amb Cineclub Manresa Pantalla oberta

Caina

2016. Itàlia. 98 min. Direcció: Stefano Amatucci. Intèrprets: Luisa Amatucci, Isa Danieli, Helmi Dridi. Caína, té un passat com a assassina especialitzada en la matança d´immigrants, perquè la seva ànima és xenòfoba. Ara, però, passa les nits a la platja on fa un treball molt particular: troba cadàvers. Arribat l´estiu, la seva tasca consisteix a recollir els cadàvers d´immigrants ofegats, que el mar llança a la riba, per no ofendre els ulls dels turistes.

Presentarà la pel·lícula el sue director.

Diumenge, 20 h. La Creueta. Navarcles. Pantalla oberta

Glory

2016. Bulgària / Grècia. 101 min. Direcció: Kristina Grozeva, Petar Valchanov. Intèrprets: Stefan Denolyubov, Margita Gosheva, Ana Bratoeva. Tsanko Petrov, un treballador del ferrocarril troba milions de lev sobre les vies del tren. Decideix retornar la totalitat de l´import a la policia i l´estat li recompensa amb un nou rellotge de polsera.

Diumenge, 22.30 h. Espai La Plana de l´Om. Manresa Pantalla oberta