Exil-Sur-Scène

2015. França. 62 min. Documental.

Direcció: Marina Paugam, Jen Michel Rodrigo

Nacut a Santiago de Xile el 1968, el Teatre Aleph va ser el seu debut en els camps de concentració de Pinochet. Exiliat a París, el seu fundador, Oscar Castro construeix un nou teatre, coneix artistes i treballa amb nens d´Ivy-sur-Seyne.

Divendres. 20 h. La Creueta. Navarcles. Pel·lícula a concurs

Los Nadie

Colòmbia. 84 min.

Direcció: Juan Sebastián Mesa. Intèrprets: Esteban Alcaraz, Maria Camila Castrillón, Maria Angélica Puerta. Amors, odis, promeses trencades i cinc germans de carrer que es coneixen enmig d´una ciutat hostil. Els ningú, joves units per les ànsies de viatjar, troben en l´art de carrer i la música, el lloc on refugiar-se i una oportunitat per escapar.

Divendres, 22.30 h. La Creueta. Navarcles.

També, Dilluns, 17.30 h. Sala d´actes de la Biblioteca. Navàs. Pantalla oberta

La invitación-Sleepower

2016. Espanya. 14 min.

Direcció: Susana Casares. Intèrprets: Teresa Soria Ruano, Rodrigo Poisón, Patricia Arbues. Un dia, a l´escola, Sílvia es veurà en el compromís de convidar diverses companyes de classe a dormir a casa seva.

Divendres, 20 h. La Creueta. Navarcles. Curt a concurs.

Cirilo

2016. Espanya. 13 min.

Direcció: Ruben Sainz. Intèrprets: Asier Hernandez, Iñaki Beraetxe, Vega Iguaran, Martxelo Rubio, Maite Amarica. Cirilo és un home de 45 anys que porta diversos anys a l´atur. Un dia es dirigeix a l´oficina d´ocupació amb la intenció d´arreglar els seus papers.

Divendres. 22.30 h. La Creueta. Navarcles. Curt a concurs.