Peter Dinklage, el popular Tyrion Lannister de la sèrie "Joc de Trons", serà el protagonista de la propera pel·lícula d'Estrella Damm, sota les ordres del director Raúl Arévalo, millor director novell de l'última edició dels Premis Goya 2017, i amb Oriol Villar com a director creatiu.

D'aquesta manera, Dinklage es suma al llistat d'actors internacionals que, com Jean Reno o Dakota Johnson, han protagonitzat els últims curtmetratges produïts per la marca de cervesa com a part de la seva campanya Mediterràniament. Dinklage és un actor amb una extensa carrera cinematogràfica, de teatre i de televisió, tot i que ha estat pel seu paper de Tyrion Lannister ("Joc de Trons"- HBO) pel qual ha obtingut dos premis Emmy i un Globus d'Or.

Raúl Arévalo, per la seva part, relleva Alejandro Amenábar ("D'Acord") i Alberto Rodríguez ("Les petites coses"), en el que serà el tercer curtmetratge de la saga Mediterràniament d'Estrella Damm. L'actor i director ha estat premiat recentment amb un Goya a la millor direcció novell per "Tarde para la Ira", que també va rebre el Premi Goya a la millor pel·lícula i al millor guió original. Dins la seva trajectòria com a actor compta amb títols tan coneguts com "Cien Años de Perdón" (Daniel Calparsoro) o "La Isla Mínima" (Alberto Rodríguez).

En les properes setmanes es donarà a conèixer la resta del càsting del nou curtmetratge d'Estrella Damm.