El públic va omplir la platea del Teatre Municipal de Berga els dies 30 d'abril i 1 de maig per assistir a les representacions de l'Agrupació Teatral la Farsa programades amb motiu de la celebració de la Fira de Maig. El col·lectiu escènic de la localitat va interpretar la comèdia Aquí no paga ni Déu!, de l'italià Dario Fo, amb un total de 750 espectadors entre els dos dies.

Una trentena de membres de La Farsa van donar vida a un muntatge emblemàtic del dramaturg, que va morir el 13 d'octubre de l'any passat a Milà, a l'edat de noranta anys. Guardonat amb el premi Nobel de literatura de l'any 1997, la seva obra es caracteritza per contenir un fort component de denúncia social.

A quí no paga ni Déu! és una obra escrita el 1973 amb una notable càrrega política. Concebuda com una sèrie de situacions còmiques, el rerefons del text apunta a tot un seguit de qüestions que, quaranta anys després, persisteixen i són causa de la crisi actual.

Després d'aquesta doble representació, La Farsa descansarà abans de començar a preparar l'obra que presentarà després de l'estiu i els canvis, rellevants, que hi haurà en els Pastorets.