La música arribarà a diferents espais de l'Alta Segarra per donar a conèixer el territori i donar valor als seu patrimoni. Marina Rosell, Obeses, la Iaia i Gossos són els caps de cartell de la segona edició dels Festivals de l'Alta Segarra que, enguany, presenta un programa que amplia dies, grups programats i indrets on se celebraran els concerts. Així, el certamen s'iniciarà el 14 de juliol amb un concert que tindrà lloc al Convent de Sant Francesc de Calaf. L'endemà, dissabte, serà Obeses qui prendrà el relleu. A més dels espais de Calaf, cada any es busquen indrets de diferents pobles del territori. En aquesta edició, els dos espais escollits són la torre de la Manresana, ubicada als Prats de Reis, i l'entorn de l'església de Sant Marti de Sesgueioles. Les entrades costen 13 euros si són anticipades i 15 euros a taquilla.

El Convent de Sant Francesc de Calaf serà el marc on tindrà lloc el primer concert dels Festivals de l'Alta Segarra. Marina Rossell presentarà, el divendres 14 de juliol, a partir de dos quarts d'onze de la nit, "Moustaki i Cançons de la Resistència", el seu darrer treball en el qual revisa temes com la "Bella Ciao" que van popularitzar els partisans italians, o "Lili Marleen", que va unir els bàndols dels alemanys i dels aliats.

L'endemà, a la mateixa hora i en el mateix lloc, Obeses compartirà el seu darrer espectacle, "Verdaguer, ombres i maduixes", basada en proses autobiogràfiques i poemes de Verdaguer.

Bikimel i La Iaia a la Torre de la Manresana

El 21 de juliol els Festivals de l'Alta Segarra es traslladaran als Prats de Rei, en concret a la Torre de la Manresana, on tindrà lloc el concert de Bikimel. La compositora i cantant presentarà "No ben bé", poemes musicats d'alguns dels poetes més radicals del país.

El cap de setmana a la Torre de la Manresana es completarà amb el concert de La Iaia que, després de passar pel Canet Rock, presentarà als Prats de Rei el seu darrer disc que sortirà al mercat aquest proper mes de juny.

El 27 i el 28 de juliol, Eduard Iniesta i Gossos

Sant Martí de Sesgueioles serà el darrer escenari del festival. En aquesta població, el 27 de juliol, es podrà gaudir del guitarrista Eduard Iniesta.

Els manresans Gossos clouran el festival presentant el seu darrer treball, 'Zenit¡, estrenat el passat setembre. Aquest nou àlbum simbolitza la culminació d'una carrera musical, una trajectòria de 23 anys, amb la combinació perfecta de totes les seves etapes dins un sol disc. Gossos plantejarà un concert molt enèrgic per a un públic familiar i de totes les edats.

Les entrades per a cada un d'aquests sis concerts es podran comprar a partir del dia 1 de juny a través de la plataforma de venda on-line Tictactickets.es. El preu a taquilla serà de 15 euros per a cada concert, 22 en cas que també es vulgui fer el tast gastronòmic. Les entrades anticipades tindran un preu de 13 euros, i de 20 euros amb el tast.