El reconeixement menys convencional que es concedeix a l´acte de lliurament de premis de Regió7 és el Projecte Tendències.

Més que com un premi es podria definit com un repte que es proposa a joves creadors d´aquestes contrades amb la voluntat d´impulsar les seves carreres i amb l´afany de generar una activitat artística singular que, d´altra manera, no seria possible.

Regió7 ha reunit per a aquest projecte un jurat format per Jordi Basomba (Manresana d´Equipaments Escènics), Joan Morros i Àngels Serentill (El Galliner), Joan Cayuela (Stroika) i Pep Espelt (Konvent), a més del director del diari, Marc Marcè.

El jurat concep una acció artística atrevida i la proposa joves artistes emergents. Aquests l´hauran de tirar endavant amb el suport material que poden prestar els col·lectius que formen part del jurat i amb la projecció que aporta el diari.

Així s´han concebut performances com la que l´any passat va idear un espectacle únic i innovador que combinés pastisseria en directe, vídeo, música electrònica i llum que es va poder veure el dimecres 23 de novembre amb entrada lliure a la Sala Petita del Kursaal.

Ho van fer possible el duo de música Supercomputer, format per Xavier Collado i Albert Pardo, la cuinera i pastissera Eva Gràcia i la il·luminadora Sara Reig.