Els Festivals musicals de l'Alta Segarra oferiran aquest estiu concerts de Marina Rossell, Obeses, La Iaia, Gossos, Bikimel i Eduard Iniesta. La segona edició amplia dates i llocs i se celebrarà a Calaf, els Prats de Rei i Sant Martí Sesgueioles.

La primera cita tindrà lloc el divendres 14 de juliol (22.30 h) al convent de Sant Francesc de Calaf, amb Marina Rossell i l'espectacle Moustaki i Cançons de la Resistència. L'endemà, a la mateixa hora i lloc, Obeses presentarà el seu darrer treball, Verdaguer, ombres i maduixes.

El divendres 21 de juliol, el festival es traslladarà a la torre de la Manresana, als Prats de Rei. Bikimel interpretarà No ben bé, on musica poemes d'autors gens complaents com Hac Mor, Cabrera, Miquel i Brossa, amb Xavi Lloses al piano. El dia 22 serà el torn de La Iaia, que presentarà el disc que sortirà el juny.

Sant Martí Sesgueioles serà el tercer emplaçament. El dijous 27, el guitarrista Eduard Iniesta s'acompanyarà de cinc músics per interpretar sons mediterranis. El dia 28, els festivals es clouran amb Gossos, que presentarà l'àlbum Zenit. Les entrades de cada concert valdran 15 euros (22 euros amb tast gastronòmic) i anticipades 13 (20 amb tast). Hi haurà abonaments amb lloc preferent a 60 i 100 euros. Venda l'1 de juny a www.tictactickets.es.