L'artista igualadí David Ymbernon (1972) presenta una obra efímera de cuina escènica en 4 actes davant un auditori de 16 comensals i un galliner de tres espectadors al plató-cuina de l'espai Meeatings23, al cor del barri barceloní de Gràcia. En el muntatge anomenat Latung La La i els 16 comensals, els participants assisteixen a un àpat de cuina escènica (o de poesia culinària) que trenca totes les fronteres i que condueix cap a un món oníric, identificat amb un personatge revolucionari, Latung La La, i el color taronja.

La creació de cuina escènica tindrà lloc tots els dimarts a les 20.30 h a partir del 6 de juny i el preu oscil·la entre els 20 euros del galliner i els 150 euros dels comensals.

Després de realitzar les seves obres per al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, el Mercat de les Flors i el Festival Grec, Ymbernon mostra la seva obra en un escenari-cuina singular: el plató de Meeatings23. En aquest indret, presenta una exposició i una obra de cuina escènica amb la participació del xef Jordi Gabaldà i el músic Xavi Lloses. Hi ha sirenes de vaixells, grills que canten i la bullícia d'un pati de col·legi, pintures, escultures i vídeos, i fins i tot anxoves, bolets i xocolata.

A Latung La La i els 16 comensals, el públic és convidat a veure una exposició i una instal·lació videogràfica mentre degusta un aperitiu; a continuació, es converteix en part d'una obra que experimenta mitjançant el gust, la vista, l'olfacte, l'oïda i el tacte; i al final, se li entrega una obra única signada per l'artista.

El color predominant d'aquesta creació singular, que està emparentada amb l'obra de Joan Brossa, és el taronja.