La 7a edició del Manrusionica arriba dissabte amb més força que mai, i amb un cartell que despunta talent. L´organització del festival ha sumat una nòmina d´artistes que, per primera vegada, té presència de Dj's internacionals. «Intento anar a molts llocs, conèixer la feina que fa l'artista i explicar-li el projecte. I molts Dj's veuen els vídeos del festival i volen venir», explica una de les ànimes del certamen, Alfons Rodríguez.

Però Manrusionica no s'oblida dels artistes nacionals. «No creiem en un cartell 100 % internacional. Aquí hi ha molts artistes i s'ha de donar suport a l'escena del país», apunta. Els Dj´s que actuaran a la Manrusionica d´enguany són aquests:

DJEDJOTRONIC: intèrpret i productor francès. És el cap de cartell de Manrusionica i un dels Dj's més importants de la música electrònica internacional. «És una de les màximes figures que hem aconseguit portar a la Manrusionica. Sóc un gran fan de la seva música», opina Rodríguez.

ERIC SNEO: va forjar el seu talent a Alemanya on va punxar en els locals més famosos del país. Per a Rodríguez, Sneo és un dels referents del tecno. «Igual que Djedjotronic, és un Dj top. Ha treballat amb tots els artistes grans del tecno».

ALEXANDER ROBOTNICK (live): Dj's consagrat i experimentat. Als vuitanta, el single Problèmes d´amour, el va convertir en una de les grans sensacions de l´escena internacional. «És la Rafaella Carra de la música disco. En els darrers anys s´ha anat reciclant i ha optat per la música house i tecno».

Els DJ's Nolah, Alexander Robotnick i Eric Sneo

CLIP (live): Edu Tarradas és un productor català que enguany publicarà el seu primer àlbum Seeking The Velvet. És un dels nom que caldrà seguir de prop.

UNDO: Gabriel Berlanga és un músic, DJ i productor barceloní. Ha publicat en segells com My Favorite Robot, Noir, i Beachcoma.

UROZ: Dj tecno molt conegut: punxa al club Moog, un local destacat barceloní de l´escena electrònica. El seu estil va de l'electroclash, i el minimalisme proper al pop i el tecno contundent.

PLAYLESS: és el nou projecte d´Alex Ferrer, productor i Dj que punxa house i tecno. Combina l´essència de l´electrònica del passat amb el so house més actual.

Djedjotronic, Galera i Undo

FUYUKI SHINOHARA: DJ japonès practicant del techno d´alt voltatge. Viu a Barcelona.

BRONTË: Miquel Muller va iniciar la seva carrera com a Dj a la Razzmataz de Barcelona, El 2016 va iniciar-se com a productor. En els seus treballs el tecno dur està força present.

GALERA (live): utilitza sintetitzadors analògics, modulars, bateries acústiques, saxos, i guitarres, entre altres. Les influències del seu treball van des del jazz fins Pink Floyd i la música eletrònica actual.

NOLAH (live): és una productora d´electrònica i Live performer de Lleida. Es defineix per les melodies hipnòtiques i les fortes línies de baix.

BOFIRAX (live): és un projecte d´Adrià Serarols que busca un equilibri entre l´electrònica i elements orgànics per tal d´aconseguir una música personal amb la idea d´evocar diferents paisatges i ambients.

Fuyuki Shinohara i Uroz

SUPERCOMPUTER (live): és un duet de música electrònica que aposta per l´originalitat de les seves produccions i intenta crear un espectacle únic a cada actuació.

13/23: Ha punxat música electro, passant pel jungle i drum&bass. Tot i això, el tecno sempre ha estat el fil conductor que ha acompanyat a aquest discjockey.

LÖKAGÏTA B2B DJOHNSTON: en les seves acgtuacions predomina la música disco.