Diàlegs pel Futur, que organitzen conjuntament FUB, Regió7, UOC i Ajuntament de Manresa se celebrarà dijous. Serà la seva cinquena edició, repeteix per segon any consecutiu a l´Auditori Plana de l´Om després d´haver portat les seves primeres edicions al Casino, espai que van haver de desestimar per esquivar els problemes acústics que generava la sala. Aquesta és la programació completa de l'esdeveniment:

6.45 h: Arribada i lliurament de la documentació

17.00 h: Benvinguda a càrrec de l´alcalde de Manresa, Valentí Junyent. Presentació a càrrec de Valentí Martínez, director general de la FUB. Moderador dels diàlegs: Marc Marcè, director de Regió7.

17.10 h: «Artistes: viure o malviure», a càrrec de Natxo Tarrés, cantant dels Gossos i membre del Consell Territorial de Catalunya de la SGAE.

17.30 h: Diàleg 1: «Precarietat darrere les bambolines». Amb Àlex Casanovas, president de l´Associació d´Actors i Directors Professionals de Catalunya; Jordi Purtí, director i autor teatral; i Valentí Oviedo, gerent de l´Institut de Cultura de Barcelona.

18.15 h: Diàleg 2: «Molta música i pocs diners». Amb Jordi Gratacós, president de l´Associació de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya; Natxo Tarrés, cantant dels Gossos i membre del Consell Territorial de Catalunya de la SGAE; i

Laia Boixadós, cantant i professora de cant.

19.00 h: Diàleg 3: «Cinema i televisió, on és el negoci», amb Isona Passola, presidenta de l´Acadèmia del Cinema Català; David Victori, director de cinema; i Ivan Padilla, actor.

20 h: Cloenda. A la Fila 0: David Bacardit, codirector de Manresa Teatre Musical (MTM); Jordi Basomba, gerent de Manresana d´Equipaments Escènics; Joan Barbé, guionista; Vicky Garcia, promotora del cafè-teatre Barlins; Dani Ledesma, promotor del cafè-teatre Barlins i actor; Joan Mor-ros, coordinador d´El Galliner; Anna Soler, cap d´estudis de l´Esclat; i Pablo Testa Grosbaum, coreògraf i director de MTM.