Ja són a la venda les entrades del segon concert de Dàmaris Gelabert, que es podrà veure a la sala gran del Kursaal el diumenge 19 de novembre. El bon ritme de venda d’entrades, que gairebé ja ha exhaurit la sessió de les 12h del migdia, ha obligat a programar una segona sessió pel diumenge, 19 de novembre a les 18h.

La cantant, pedagoga i musicoterapeuta Dàmaris Gelabert portarà a la sala gran del Kursaal el seu univers musical, molt conegut pels nens i nenes que, tant a les escoles com a casa, escolten i canten diàriament les seves cançons.

En aquesta ocasió, Dàmaris Gelabert estarà acompanyada a l’escenari de músics coristes, un actor i la participació especial de les protagonistes dels videoclips de les seves cançons més conegudes: la Lola i la Caterina. Un concert ple de ritme perquè tota la família pugui cantar els seus temes més populars: ‘Bon dia!’ ‘Els dies de la setmana’, ‘Qui sóc jo?’, ‘Tu’, ‘l’Abecedari’... L’experiència d’aquest concert-espectacle ens dona l’oportunitat de viure els efectes positius de cantar junts, ens fa feliços, ens ajuda a aprendre, a créixer, ens uneix, ens fa viure emocions i, sobretot, suposa un moment únic per reforçar els vincles afectius.

Un concert-espectacle inoblidable per gaudir en família

Les entrades es poden comprar a taquilles i per internet (www.kursaal.cat). El preu és de 15€ (12€ amb Carnet Imagina’t, majors de 65 anys i menors de 25 anys i 10€ els menors de 12).