El Cafè-Teatre Voilà! engega un cicle de tributs els dijous d'agost (i el divendres 1 de setembre) que portarà a la sala manresana els directes de The Other Doors (The Doors, avui); Derivas (Héroes del Silencio, el 10 d'agost); Smoking Stones (Rolling Stones, el 17); El Bulevar del Pirata Cojo (Sabina, el 24 d'agost); El Último Tributo (El Último de la Fila, el 31) i X-Tramp (Supertramp, 1 de setembre). Tots els concerts començaran a les 10 de la nit i el preu serà de 10 euros.

El cicle comença avui amb The Other Doors, una banda nascuda la primavera del 2005 per retre homenatge als directes i a l'essència de The Doors, la banda californiana dels seixanta liderada per Jim Morrison (1943-1971).

El grup de tribut l'integren Arecio Smith (teclats i baix); Carlos Jorge (guitarra), David Garriga (bateria) i David Rivera (veu). El quartet de músics basa el seu fort en un potent directe que busca la màxima fidelitat a la banda original a través del repàs de les cançons més emblemàtiques dels sis treballs que va editar The Doors amb Jim Morrison. Així, la sala manresana podrà sentir aquesta nit temes com Roadhouse blues, Break on through, The end, Riders on the storm, Light my fire, Soul kitchen, Peace frog, L.A.Woman, Love me two times, When the music's over, The unknown soldier, People are strange, Touch me, Five to one...