Els tres concerts celebrats la setmana passada a Castellbell i el Vilar en el marc del Festival Internacional de Cant Coral Catalunya Centre van aplegar mig miler d'espectadors, que van poder gaudir amb unes actuacions d'alt nivell del grups Raffles Singers (Singapur), Vocal Art Ensemble (Suècia) i Camerata Singers University of Pretoria (Sud-àfrica). Les vetllades es van celebrar en horari nocturn al Casino Burés, amb organització de la Capella de Música Burés i la col·laboració de l'Ajuntament de la localitat bagenca.

Els organitzadors van valorar molt positivament la qualitat de les corals participants en el festival, que van arribar a Castellbell i el Vilar procedents del Simposi Mundial celebrat a Barcelona. En el certamen també hi van fer acte de presència la coral infantil La Formiga, així com la Capella de Música Burés i la Coral de Salelles.

De cara a la propera edició, la intenció de la Capella de Música Burés i el consistori és rellançar el festival i dotar-lo d'encara més gruix per convertir Castellbell i el Vilar en un punt de referència del cant coral. La bona resposta del públic és un aval per a la consecució d'aquesta fita.