El Consell Comarcal del Berguedà, l'Ajuntament de Guardiola de Berguedà i l'Arxiu Comarcal convoquen l'onzena edició del Concurs de Fotografia del Berguedà, Memorial Joan Ribera i Fornells.

Els interessats a presentar els treballs tenen temps de fer-ho fins al 15 d'octubre i podran lliurar-los en format digital, a través del correu electrònic concursfoto.arxiubergueda@gmail.com o de manera presencial o enviar-los amb CD o DVD a l'Arxiu Comarcal del Berguedà.

Com en la resta d'edicions, els participants hauran de presentar treballs fotogràfics inèdits que mostrin la comarca del Berguedà i els seus paratges. Els fotògrafs podran presentar-se en dues categories; la primera, d'àmbit Berguedà, amb dos premis: el primer valorat en 360 euros i el segon en 150; i la segona, pels treballs referents a Guardiola de Berguedà, amb un únic premi de 250 euros.

El veredicte es donarà a conèixer el proper 1 de novembre en un acte que es traslladarà al monestir de Sant Llorenç del municipi i durant el qual es projectaran dos audiovisuals amb fotografies de Joan Ribera.