Les joves ballarines de hip-hop Tània Cornet i Irínia Villanueva, de Manresa i Santpedor respectivament, han estat becades per anar a fer unes masterclass a Mallorca amb el professor Sebastián Linares. Cornet i Villanueva van participar el passat cap de setmana al hip-hop Winter de Barcelona i elles dues van ser tres de les ballarines triades per participar en les masterclass amb professors reconeguts dins del món del hip-hop. Competien amb més de 200 ballarins d´arreu de estat.

Aquest tipus d'ajut confirmen la bona evolució tant de Tània Cornet, que ha participat i guanyat diferents concursos competint, sovint, amb noies de més edat, com d'Irina Villanueva. Aquestes beques que en altres disciplines de ball són més comuns, ara es comencen a introduir en una disciplina que està en progressió a casa nostra, però que encara no ha entrat plenament en aquest sistema. En tot cas, les dues bagenques van ser triades entre un grup ja molt selecte de ballarins i ballarines de tot l'estat.

Un dels professors que van ser a Barcelona Sebastián Linares va voler premiar les joves promeses bagenques de 12 (Tània) i 13 anys (Irina) , que actualment es formen ja en escoles de primer nivell en el mon del Hip hop de Barcelona. Tania Cornet es forma a L´Escola Musique i tambe Dansa de Sant cugat, mentre que Irina Villanueva ho fa a l´Escola Urban de Barcelona.

La Beca consisteix en una formació intensiva durant 1 setmana a Mallorca amb el Sebastian Linares i professorat internacional que són també a l'illa. Tania Cornet s'està preparant per poder participar en el campionat Mundial (Dance World Cup 2018) que es farà a Sitges el proper mes de març. Abanç, haurà de superar una fase prèvia que es fa a Burgos.