El Conservatori Municipal de Música de Manresa ha obert el període d'inscipcions per a la segona edició del taller de música per a nadons i família, que va tenir molt bona acollida en la seva primera edició. Fins al 19 de gener és oberta la incripció.

Aquest taller, impartit per la professora Anna Vega, tindrà lloc els dissabtes 27 de gener i 3 i 10 de febrer, amb l'objectiu de gaudir de la música en família, iniciar els més petits al despertar sonor i musical del seu entorn, i fomentar la relació emocional, sonora, motriu, musical i de benestar.

El preu del taller és de 7,10 euros hora, i cal inscripció prèvia a conservatori@ajmanresa.cat. Les sessions seran de 10.30 a 11.30 h per a nadons fins a 12 mesos; i d'11.45 a 12.45 h, per a infants d'1 a 3 anys.

Enfortir els vincles afectius

Un dels objectius bàsics d'aquest taller és enfortir el vincle afectiu entre el nadó/infant i la mare i/o el pare (o germans). Durant el taller es treballarà a partir de la veu, parlada i cantada, fent servir música en viu (piano, clarinet, flautes, i instruments de plaques, i percussió), i música enregistrada, i es donarà especial importància a les cançons populars i músiques tradicionals del nostre territori però sense oblidar, també, les músiques i instruments d'arreu. A banda de la veu, el taller utilitzarà el moviment, el joc, els massatges i l'experimentació.