Jo Jet i Maria Ribot actuarà al Paranimf de l'Edifici Històric de la Universitat de Barcelona, aquest divendres 2 de març (20 h), en el concert que obrirà la tercera edició del cicle Els Vespres d'Hivern.

El duet manresà presenta el seu segon disc, "Lliure o descansar", que reflecteix la cara nocturna de la vida. En les seves cançons es poden trobar els referents de Bon Iver, Sufjan Stevens, Fink o Jónsi. És un cançoner honest i viu que explora nous camins sonors i que manté la seva essència a través d'un so independent, un format clàssic i un plantejament pop amb una fórmula única i personal.

El cartell d´Els Vespres d´Hivern inclou la lluminosa cançó d´autor de Jo Jet i Maria Ribot, el folk pop captivador i intimista d´Intana, els passatges hipnòtics i electrònics de Júlia i la nova saba de flamenc fusió de María José Llergo i Marc López.

Els concerts tindran lloc els dies 2, 9, 16 i 23 de març, a les 20 h, al Paranimf de l'Edifici Històric. L'entrada és gratuïta i només cal descarregar-la del web. Cal tenir en compte que l'aforament és limitat.

L'objectiu del cicle és fer conèixer els projectes musicals emergents més interessants del panorama musical actual. Les formacions del cartell comparteixen personalitat, vigor, potencial elevat i una posada en escena propera que captivarà les orelles més curioses de descobrir nous sons.

Mireia Madroñero s'ha encarregat de la direcció artística i coordinació del cicle, que està produït per Bankrobber i patrocinat per Estrella Damm.